Voorbeelden

VILANS WOL

De WOL is een integrale aanpak met het primaire doe om een leer- en verbetercultuur in organisaties te creëren.

Met QDNA is het meten van WOL verrassend eenvoudig. QDNA dashboard voor de WOL is samen met Vilans ontwikkeld voor optimaal gebruik door teams. QDNA is het platform om de WOL te gebruiken.

Download QDNA WOL Factsheet.

Meer informatie over de KVC te vinden op de website van Vilans.

EERSTELIJNSZORG

QDNA is volledig ingericht voor het uitvragen van ervaringen voor zorggroepen en paramedische zorg.

De QDNA PREM pParamedische zorg is de landelijke norm en op uw verzoek leveren de data aan externe partijen. Denk hierbij aan Keurmerk Fysiotherapie, KNGF, Zorgverzekeraars Nederland en zorgverzekeraars als Zilveren Kruis Achmea, VGZ, CZ en Menzis.

Daarnaast in de praktijk het klinisch effect van de behandeling meten? Ook dit kan eenvoudig met QDNA door uw cliënt na de eerste behandeling, tussendoor en na de laatste behandeling een vragenlijst te laten invullen.

ZIEKENHUIZEN

In een ziekenhuis is de wachtruimte op de poli of de afsprakenbalie een goede plaats om wachtende cliënten enkele vragen voor te leggen en misschien wel wat meer te vermaken. De hoeveelheid mensen die dagelijks in de wachtruimte aanwezig is, is een waardevolle bron van kwaliteitsinformatie.

De wachttijd kan benut worden voor het verzamelen van feedback. Denk hierbij aan PROMS, verbetersuggesties, ervaringen met algemene zaken, zoals de wachtruimte, baliemedewerkers, ontvangen informatie of de specialist.

Verenigingen

Leden van een Vereniging kunnen zich aansluiten bij QDNA. Wij verzorgen dan een maatwerk overkoepelende omgeving waarin de Vereniging de uitkomsten van haar leden ziet. Een mooi voorbeeld hiervan is de Vereniging Voetexperts in samenwerking met PodoFlow.

Call Now Button