VVT

Samen leren en verbeteren, weet wat je meet

QDNA past in het kwaliteitsplan en kwaliteitsverslag zoals gevraagd in het nieuwe kwaliteitskader. QDNA bevat standaard de landelijk wettelijk verplichte vragenset 2021 en de realtime koppeling met ZorgkaartNederland. Het gemiddelde cijfer dat u eind 2022 landelijk dient aan te leveren is direct zichtbaar. Deze en andere uitkomsten kunnen gebruikt worden voor de externe verantwoording naar zorgkantoren, IGZ en Zorginstituut Nederland.

Al meer dan 30 zorgorganisaties hebben voor QDNA gekozen, waaronder: Careyn, Argos Zorggroep, Axioncontinu, Libertas Leiden, Pantein, Sevagram, Livio, ZonZorg, Zonnehuisgroep Amstelland, Zonnehuisgroep Vlaardingen, ’t Dijkhuis, Proteion.

Zij passen QDNA toe in de intramural (som en PG) en extramurale zorg (thuiszorg), in het hospice, in de GRZ, bij paramedici, MTO, klantcontactcentrum, vrijwilligers, mantelzorgers en interne audits.

Via smartphones, tablets, meetzuil en door het versturen van e-mails kan op elk moment van de dag ervaring worden gemeten. Voor het gebruik van de app is geen werkende internetverbinding nodig. QDNA is door medewerkers eenvoudig te gebruiken, er is geen training nodig en cliënten zonder computervaardigheden kunnen de vragenlijst zonder hulp invullen.

QDNA biedt een flexibele oplossing voor elke kwaliteitsvraag. Iedere vragenlijst, checklist, index, tool(kit), kwaliteitstool, verbeterinstrument, monitor of observatielijst kan eenvoudig in QDNA worden gezet. Zowel online als offline gegevens vastleggen en live de uitkomsten in te zien op een dashboard. Op de website van de organisatie kan een widget geplaatst worden, waardoor bezoekers ook realtime een deel van de uitslagen, bijvoorbeeld de NP-score, kunnen zien.

Uiteraard is goed nagedacht over de privacy en rechten wie wat op welk moment kan zien. Combinaties van online en schriftelijke vragenlijsten en koppeling met andere (EPD) systemen, het is mogelijk.

Download hier de QDNA Factsheet.

Stuur een e-mail naar info@qdna.nl met als onderwerp ‘aanmelden nieuwsbrief’ en u blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

QDNA is erkend en sluit naadloos aan bij het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Met QDNA wordt aan de hieruit voortvloeiende verplichte indicatoren 2, 3, 3.1, 5, 6 en 7, zoals beschreven door Zorginstituut Nederland op Zorginzicht kopje Verpleeghuiszorg en Verpleging en Verzorging Thuis, voldaan.

VVT QDNA Argos Zorggroep
VVT QDNA Argos Zorggroep

Call Now Button